Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)
Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)

Vriend of partner worden
landelijke Facebook Springzaad
op de hoogte blijven?
zoek op maand
zoek op onderwerp
 
sluiten

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs

Ik wil graag via email op de hoogte gehouden worden als er een nieuw blog geschreven wordt door Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen).
Naam:
E-mail adres:
E-mail adres:
 
sluiten

Blogs van Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen) op onderwerp


Blog uit Stedendriehoek

21 maart 2017

50-dingen-boekjes zijn binnen!

Tijd om het project nu echt uit te gaan rollen! Na ruim een jaar voorbereiden, geld zoeken, overleggen, brainstormen, locaties zoeken, activiteiten bedenken, schrijven, schaven, vormgeven, schrappen en aanvullen: zijn we nu zover dat we gaan beginnen met het uitdelen van de boekjes aan de kinderen van groep 3 in Deventer! De juffen en meesters van al ruim 800 kinderen hebben enthousiast gereageerd op onze vraag of we langs mogen komen met de boeken.

Met maar een doel: meer kinderen naar buiten! Lekker buiten spelen in de natuur, ravotten, klimmen, klauteren, springen, chillen, beleven!

En ook aan grote mensen laten zien hoe leuk het buiten kan zijn, en wat je daar met je kinderen allemaal kan doen! (sommige grote mensen zijn dat zelf een beetje vergeten van hun eigen jeugd...). En dat er buiten nog een hoop te beleven is, ondanks het feit dat natuur soms verder weg is of lastig te bereiken.Reageer

E-mail adres:


| |
Vriend of partner worden