Doe ook mee met Springzaad!

Ja! Ik doe mee! Om ons werk goed te kunnen blijven doen hebben we financiële middelen nodig, die deels door het netwerk rond Springzaad bijeengebracht moeten worden.

Daarom willen we aan iedereen die speelnatuur een warm hart toedraagt, financiële ondersteuning vragen, als ‘vriend’ of als ‘partner’. Vriend ben je voor 14,- per jaar, daarvoor ontvang je de nieuwsbrieven en heb je voorrang en reductie bij activiteiten.

Partners krijgen de nieuwsbrieven, reductie en voorrang bij activiteiten en mogen hun bedrijf presenteren op de website, onder de kop ‘Partners’. Partnerschap kent drie tarieven, afhankelijk van grootte van het bedrijf, vraag ernaar bij het secretariaat! Natuurlijk willen wij vooraf graag weten of een partner (meestal een bedrijf) qua werksoort en visie bij ons past. Als je aangeeft partner te willen worden, sturen wij je informatie daarover toe.

Neem hiervoor contact op via info@springzaad.nl of vul het formulier in

  Ik meld me aan als Vriend!
  janee

  Ik wil graag info over Partnerschap Springzaad
  janee

  Ik verleen Springzaad toestemming voor het gebruik van bovenstaande gegevens in het Vriendenbestand, zoals aangegeven in onze privacyverklaring *
  ja