Springzaad
Van het Noordzeekanaal tot Texel
Springzaad
Van het Noordzeekanaal tot Texel

Vriend of partner worden

Hulp nodig?

Heb je plannen om het schoolplein te vergroenen of wil je de speelplaats van de kinderopvang natuurlijker en avontuurlijker maken? Of misschien een saai stukje plantsoen omvormen zodat kinderen er fijn in de natuur kunnen spelen of een speelbos inrichten? Op deze website vind je al heel veel tips hoe je dat het beste aan kunt pakken. Als je scrolt bij Aan de Slag bijvoorbeeld. Op de regionale en landelijke speelnatuurkaart vind je natuurspeelplekken waar je eens kunt gaan kijken en op ideeën kunt komen. Bij Partners vind je bedrijven die enthousiast zijn voor speelnatuur en ervaring hebben met ontwerp/aanleg/beheer en of gebruik.

 

Bedrijven met ervaring in het ontwerpen, realiseren en beheren van speelnatuur in onze regio:

 

  • De Twee Heren, Grootebroek, www.detweeheren.nl 
  • Jan van Schaik, Amsterdam, www.zandraket.nl 

 

Waarvoor kun je bij ons terecht?

  1. Voor een informatief adviesgesprek. Wat is allemaal mogelijk? Hoe pak je het aan?
  2. Onze inspiratiecollages kunnen voor een bepaalde periode worden geleend, zodat initiatiefnemers ook anderen enthousiast kunnen maken.
  3. We organiseren ook graag een excursie voor bijvoorbeeld teamleden (school, kinderopvang, al dan niet samen met kinderen) of bijvoorbeeld ambtenaren van gemeenten die speelnatuur willen realiseren naar samen uitgezochte, vergelijkbare projecten.
  4. We kunnen ook een presentatie verzorgen op een ouderavond / informatiebijeenkomst voor buurtgenoten etc.  en meedenken over de opzet van zo'n bijeenkomst.
  5. Organiseren van een praktische workshop op het betreffende terrein.
  6. Organiseren van een cursus voor bijvoorbeeld een scholen- en/of kinderopvangkoepel.

 

Kosten

Aan een eerste adviesgesprek zijn geen kosten verbonden. Inspiratiecollages lenen we ook gratis uit (we vragen wel een borgsom). Voor het overige aanbod vragen we een redelijke vergoeding (prijs in overleg).| |
Vriend of partner worden