Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)
Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)

Vriend of partner worden
landelijke Facebook Springzaad
op de hoogte blijven?
zoek op maand
zoek op onderwerp
 
sluiten

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs

Ik wil graag via email op de hoogte gehouden worden als er een nieuw blog geschreven wordt door Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen).
Naam:
E-mail adres:
E-mail adres:
 
sluiten

Blogs van Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen) op onderwerp


Blog uit Stedendriehoek

24 maart 2016

Inspirerende bijeenkomst over 50-dingenproject

We hebben een inspirerende bijeenkomst gehad om het 50-dingen-project verder uit te rollen in Deventer. Bij de startbijeenkomst kwamen mensen met verschillende achtergronden (IVN, natuurpeuters, zzp-ers, speeluiterwaard), maar met de gemeenschappelijke deler: meer ruimte voor natuur-spelen-kinderen! De lijst met potentieel geschikte natuurtactiviteiten is al veel langer dan 50 dingen, en ook de kaart kon al snel gevuld worden met geschikte locaties. Interesse om mee te denken? Stuur ons een !

Het 50-dingen-project komt voort uit de prijs, die Springzaad Deventer eind januari won in de prijsvraag van de provincie Overijssel voor het allergroenste idee om kinderen meer de natuur in te krijgen. We hebben een half jaar de tijd om dit project verder uit te werken. Idee is om met hulp van een mooi vormgegeven en praktisch boekje, gratis uit te delen aan alle kinderen in groep 3 in Deventer, veel PR en bekendheid te genereren om zoveel mogelijk kinderen weer naar buiten te krijgen. Het boek biedt veel concrete aanknopingspunten en handvatten voor ouders, leerkrachten en begeleiders om met de kinderen naar buiten te gaan.

Wordt vervolgd!


bespreken van de lijst met activiteiten
bespreken van de lijst met activiteiten
kaart vullen met de geschikte locaties
kaart vullen met de geschikte locaties
 


Reageer

E-mail adres:


| |
Vriend of partner worden