Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)
Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)

Vriend of partner worden
landelijke Facebook Springzaad
op de hoogte blijven?
zoek op maand
zoek op onderwerp
 
sluiten

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs

Ik wil graag via email op de hoogte gehouden worden als er een nieuw blog geschreven wordt door Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen).
Naam:
E-mail adres:
E-mail adres:
 
sluiten

Blogs van Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen) op onderwerp


Blog uit Stedendriehoek

23 mei 2014

Natuurlijke speelplek Diepenveen geopend

Waterspeelplek

Een prachtige dag voor de opening van een natuurlijke speelplek: zaterdag 17 mei in Diepenveen. In aanwezigheid van veel genodigden, vooral volwassenen, opende burgemeester Heidema de speelplek. Alle kinderen bleken inmiddels allang de weg naar het speelwater gevonden te hebben en vermaakten zich opperbest met pompen, modder en kikkervisjes.


Spelen en natuur

opening met Taakgroepleden en burgemeester Heidema
opening met Taakgroepleden en burgemeester Heidema

De speelplek  is onderdeel van de Heemtuin, die aangelegd en onderhouden is door Stichting Natuur Anders. De combinatie van heemtuin en speelplek blijkt een goede zet: er is al veel natuurlijk groen als speelomgeving, en met de toevoeging van extra speelaccenten, zoals struinpaadjes, klimboom, waterpomp en wilgentenen constructies, gaat hier een weelderige speelplek ontstaan. Het plezier van de kinderen sprak boekdelen!


Bezoeken?

bomen klimmen
bomen klimmen

De natuurlijke speelplek is een initiatief van een taakgroep van WijDeventer, die daar een flinke klus aan heeft gehad. Voor het ontwerp tekende Wencke Habermann; Het Groenbedrijf en Stichting Natuur Anders van Peter Heijke hielpen bij de aanleg, geholpen door buurtbewoners.

Bezoekadres: t.o Nieuwe Aanleg 10 in Diepenveen.Reageer

E-mail adres:


| |
Vriend of partner worden