NederlandsEnglish
Springzaad
  Home | Sitemap | Contact | Mijn Springzaad  
meer ruimte voor natuur en kinderen
Springzaad
meer ruimte voor natuur en kinderen

Vriend of partner worden

Nieuws

11 december 2012
Winters kampvuur

Op de natuurspeelplaatsen Het Woeste Westen in Amsterdam en De Speeldernis in Rotterdam worden deze winter extra opwarmende activiteiten georganiseerd.


Op vrijdag 21 december ( 17.00-18.30) wordt op natuurspeelplaats Het Woeste Westen in Amsterdam de kortste dag gevierd met de jaarlijkse midwinter-fakkeloptocht mét kampvuurverhaal. Deelname 4,- incl. fakkel. Aan het eind is er bij het kampvuur warme chocolademelk of alcoholvrije gluhwein te verkrijgen (1,50). Zet alvast in je agenda! Opgeven hoeft niet. Kom gewoon aanwaaien, maar wél op tijd want we starten stipt om 17.30 uur.
www.woestewesten.nl

Als je je lekker op wilt warmen bij een gezellig kampvuur kun je deze winter ook op de Speeldernis (in Rotterdam) terecht.

Je kunt elke woensdag- en zaterdagmiddag van 16 - 17 uur een broodje knakworst maken met een beker warme chocolademelk bij het kampvuur (bij voldoende aanmeldingen ook op zondagmiddag). Kosten: € 3,50 p.p. (graag vooraf reserveren via info@speeldernis.nl en bonnen ophalen voor 14.00u). Het blijft mogelijk om te kiezen voor het normale open kampvuur voor 2,50: hier bestaat de keuze uit popcorn en marshmallows.

www.speeldernis.nl


« terug naar NIEUWSoverzicht


| |
Vriend of partner worden