NederlandsEnglish
Springzaad
  Home | Sitemap | Contact | Mijn Springzaad  
meer ruimte voor natuur en kinderen
Springzaad
meer ruimte voor natuur en kinderen

Vriend of partner worden

Nieuws

10 april 2015
Samen spelen: 25 ambassadeurs

Op zaterdag 25 april is het feest, dan onthult de NSGK Speeltuinbende het 25ste bordje 'Hier kunnen we GOED samen spelen'. Speeltuin 't Kwekkeltje in Rosmalen is de trotse bezitter van het bordje en daarmee onze 25ste ambassadeur 'Samen spelen!' (NSGK Speeltuinbende beoordeelt, samen met de kinderen van de Speeltuinbende, speeltuinen en andere speelplekken op bespeelbaarheid door kinderen met en zonder beperking.)


We gaan er een knalfeest van maken. We starten de middag natuurlijk met de onthulling van het bordje. Daarna kan iedereen spelen en zijn er allerlei leuke activiteiten voor grote en kleine mensen in de speeltuin en de feesttent. Rond 15.00 uur laat ieder kind een ballon met samenspeelboodschap op.

We nodigen iedereen die de Speeltuinbende een warm hart toedraagt van harte uit op zaterdag 25 april naar Rosmalen te komen en met ons de 25ste ambassadeur te vieren. Vul het aanmeldformulier in zodat we weten dat jij mee komt feesten. Het feest start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Adres Sportlaan 14a, 5242 CR Rosmalen
Website www.kwekkeltje.nl


« terug naar NIEUWSoverzicht


| |
Vriend of partner worden