NederlandsEnglish
Springzaad
  Home | Sitemap | Contact | Mijn Springzaad  
meer ruimte voor natuur en kinderen
Springzaad
meer ruimte voor natuur en kinderen

Vriend of partner worden

Nieuws

16 mei 2011
Nieuwe, spannende waterspeelplek

De Maten is een prachtige waterspeel- en wandelplek rijker voor jong en oud! Kom kijken bij de feestelijke opening van de waterspeelplek en het omliggende natuurbelevingspad op dinsdag 17 mei tussen 13.00 en 16.00 uur. Wijkwethouder Rob Metz verricht om 14.30 uur op toepasselijke wijze de opening. De waterspeelplek ligt in het Matenpark naast Woonzorgcentrum Berghorst, Gijsbrechtgaarde 30. 


Bij de waterspeelplek kunnen kinderen eindeloos spelen met water en zand, water pompen, een scheprad of een waterspiraal laten draaien, een sluisje bedienen etcetera. Een heerlijke plek voor kinderen van elke leeftijd! Om de waterspeelplek heen is een natuurbelevingspad aangelegd waar jong en oud kunnen genieten wat alles wat groeit en bloeit. Speciaal hiervoor is een brug over de vijver aangelegd. Hier kunnen ook bewoners van de Berghorst een wandelingetje maken. Kortom een plek om te ontspannen voor jong en oud!

De aanleg van de speel- en wandelplek is één van de acties die voortkomen uit het stadsdeelplan Zuidoost “De Maten maakt werk van haar toekomst”.
 


« terug naar NIEUWSoverzicht


| |
Vriend of partner worden