Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)
Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)

Vriend of partner worden
landelijke Facebook Springzaad
op de hoogte blijven?
zoek op maand
zoek op onderwerp
 
sluiten

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs

Ik wil graag via email op de hoogte gehouden worden als er een nieuw blog geschreven wordt door Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen).
Naam:
E-mail adres:
E-mail adres:
 
sluiten

Blogs van Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen) op onderwerp


Blog uit Stedendriehoek

5 april 2013

Nog meer speelnatuur graag!

De Takkenbende, natuurspeelplaats op de Ulebelt

Dit jaar gaat Springzaad 'local'. En daar haakt Deventer op aan! Vier enthousiaste en trouwe Springzaad-liefhebbers starten een lokaal steunpunt voor natuurspeelplaatsen voor de Koekstad, en natuurlijk de omgeving. Nog meer natuurspeelplaatsen graag!

 

Al meer dan 10 jaar ondersteunt het netwerk Springzaad allerlei mensen die bezig zijn om kinderen en natuur meer ruimte te geven. Er worden workshops gegeven, excursies uitgezet, inspirerende bijeenkomsten gehouden en nieuwe kennis ontwikkeld, allemaal met als doel de deelnemers uit het netwerk zo goed mogelijk in staat te stellen nieuwe natuurspeelplaatsen aan te leggen of (meer en meer) bestaande natuurspeelplaatsen goed te onderhouden. 

 

In de afgelopen 10 jaar is dat zo goed gelukt dat er versterking nodig is. Daarom starten wij een nieuw, lokaal steunpunt. In de oude vertrouwde Springzaad-stijl zullen we vanuit dit steunpunt dienen als vraagbaak voor ieder die dat nodig heeft. Maar ook zullen we zorgen dat iedereen die hier in de buurt bezig is met natuurlijke speelplaatsen elkaar weet te vinden voor goede raad en hulp. Gesteund door andere regio's en het landelijke team spitten we specifieke thema's verder uit. En via deze blog houden we iedereen die dat wil op de hoogte van speelnatuur in Deventer en omstreken! 

 

Heb je een vraag over speelnatuur? Hulp nodig bij je project? Neem contact met ons op. Abbonneer je op deze blog en blijf op de hoogte van speelnatuur in je eigen buurt! En kennen we jouw project nog niet; laat het ons weten. Zo bouwen we met elkaar aan steeds meer, mooiere en misschien wel betere speelnatuur. 

 

Maike Nelissen

Wencke Habermann

Anneke Rodenburg

Marjan WagenaarReageer

E-mail adres:


| |
Vriend of partner worden