Vriend of partner worden van Springzaad

Om ons werk goed te kunnen blijven doen hebben we financiële middelen nodig, die deels door het netwerk rond Springzaad bijeengebracht moeten worden.

Daarom willen we aan iedereen die speelnatuur een warm hart toedraagt, financiële ondersteuning vragen, als vriend of als partner. Vriend ben je voor 14,- per jaar, daarvoor ontvang je de nieuwsbrieven en heb je voorrang en reductie bij activiteiten.

Partners krijgen de nieuwsbrieven, reductie en voorrang bij activiteiten en mogen hun bedrijf presenteren op de website, onder de kop ‘Partners’. Kosten van het Partnerschap hangen af van het soort bedrijf, partnerbijdrage vanaf 200,- per jaar. Natuurlijk willen wij vooraf graag weten of een partner (meestal een bedrijf) qua werksoort en visie bij ons past. Als je aangeeft partner te willen worden, sturen wij je informatie daarover toe. Op onze partner-pagina vind je al onze partners.

Geef s.v.p. in de toelichting aan of je vriend wil worden of informatie over het partnerschap aanvraagt!

Aanmelden

Met behulp van onderstaand formulier kun je je aanmelden als vriend of informatie over partnerschap van Springzaad aanvragen. Velden met een * zijn verplicht.

  Ik meld me aan als Vriend!
  janee

  Ik wil graag info over Partnerschap Springzaad
  janee

  Ik verleen Springzaad toestemming voor het gebruik van bovenstaande gegevens in het Vriendenbestand, zoals aangegeven in onze privacyverklaring *
  ja