Speelnatuur Delft en omgeving

Welkom…

…op de regionale site van het Springzaad speelnatuurnetwerk Delft, en omgeving. 

Netwerk speelnatuur

Het netwerk speelnatuur is een vraagbaak, advies- en steunpunt voor iedereen die speelnatuur wil ontwikkelen. Vanuit het landelijk bureau zijn er diverse lokale steunpunten opgezet die onderling nauw samenwerken.

Het netwerk speelnatuur is een open netwerk voor iedereen die actief is of wil zijn op het gebied van speelnatuur in de regio, als professional òf als liefhebber. Een netwerk waarin we samen kennis en praktijkervaring kunnen uitwisselen en waarin excursies, studiedagen, inspiratiebijeenkomsten, cursussen, workshops, festiviteiten etcetera  organiseren. 

Doel

Het uiteindelijke doel is om samen meer spannende, avontuurlijke  speelnatuur te ontwikkelen, het liefst van duurzame en hoge kwaliteit! 

Speelnatuur, dat is…

…een natuurspeelplaats of een natuurrijk schoolplein waar kinderen naar hartelust, vrij in en met de natuur kunnen spelen en leren. 

Nog geen idee hoe speelnatuur er uit kan zien? Kijk op de regionale speelnatuurkaart naar projecten in Delft en omgeving of kijk in de rest van Nederland en Vlaanderen.

Doe mee

We nodigen je uit om je bij ons netwerk aan te sluiten om nog meer mooie, spannende, avontuurlijke en natuurlijk speelplekken in onze  regio te ontwikkelen of om geïnformeerd te worden over lokale activiteiten. Meld je via het contactformulier hiernaast aan en ontvang updates van deze regionale website.

Contact

We zijn bereikbaar via het contactformulier hiernaast en binnenkort maandelijks op een groene plek in Delft.