NederlandsEnglish
Springzaad
  Home | Sitemap | Contact | Mijn Springzaad  
meer ruimte voor natuur en kinderen
Springzaad
meer ruimte voor natuur en kinderen

Vriend of partner worden

Speelnatuur per provincie

NATUURSPEELTUIN DE BOOMHUT
Evertsenlaan 88a
4535 AD Terneuzen
0115-612715

www.deboomhutterneuzen.nl

Deze avontuurlijke speeltuin in het bos heeft zónder speeltoestellen tal van mogelijkheden om te spelen ín en mét de natuur. Kinderen kunnen hier hun eigen creativiteit ontplooien en avonturen beleven. Er zijn waterpartijen, kruiptunnels, een vuurplaats, klimbomen, takken en touwen en nog veel meer! Je kunt er met zand en water kliederen, hutten of dammetjes bouwen, door bosjes struinen, natuurontdekkingen doen. De natuurspeeltuin is ingedeeld in twee terreinen. Het voorste terrein is voor kinderen t/m 6 jaar. Het achterste terrein is voor iedereen vanaf 7 jaar. Ook aan de ouders is gedacht. Voor hen staan er bankjes en picknicktafels, zodat ook zij lekker kunnen genieten.
Het is een initiatief van gemeente Terneuzen i.s.m. Jeugd- en Jongerenwerk. Het plan is gemaakt en ontwikkeld i.s.m. scholen en buurtbewoners. Openingstijden zijn wo. en zo. 13.00 - 17.00 uur.

De Boomhut in Terneuzen is de oudste natuurspeeltuin in Zeeland. Het is een avontuurlijke speeltuin zonder speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt er spelen in en met de natuur. Kinderen kunnen hier hun eigen creativiteit ontplooien en avonturen beleven.

De Boomhut heeft waterpartijen, kruiptunnels, een vuurplaats, bomen om in te klimmen en nog veel meer! Je kunt er bomen, planten en (wilde) dieren/diertjes bewonderen, lekker met zand en water kliederen, hutten of dammetjes bouwen, door bosjes struinen of bladeren verzamelen. De natuurspeeltuin biedt ruimte die de kinderen zelf kunnen invullen met hun eigen creativiteit. Spel en fantasie worden er gestimuleerd.

De Boomhut is ingedeeld in twee terreinen: Het voorste terrein is voor kinderen t/m 6 jaar. Het achterste terrein is voor iedereen vanaf 7 jaar. Ook aan de ouders is gedacht. Voor hen staan er bankjes en picknicktafels, zodat ook zij lekker kunnen genieten.« terug naar het overzicht met speelnatuur

| |
Vriend of partner worden