NederlandsEnglish
Springzaad
  Home | Sitemap | Contact | Mijn Springzaad  
meer ruimte voor natuur en kinderen
Springzaad
meer ruimte voor natuur en kinderen

Vriend of partner worden

Speelnatuur per provincie

GROEDE PODIUM
Gerard de Moorsweg 4
4503PD Groede

www.groedepodium.nl

Ten noorden van Groede ligt dit spectaculaire speel- en infopark. Het is ontwikkeld op een bebost bunkerterrein, midden in een speelpolder. Een vlonderbos, speelkubussen in bomen, een labyrinth van vlechthagen, klimtorens en hangbruggen zijn de elementen. Er is ingenieus waterspeeltoestel waar ook vaders en moeders graag op meespelen! De bunkers, al dan niet met speelstellages, waar je óp en ín mag en de vele sluippaden ertussen maken het gebied extra spannend. De geschiedenis als medisch kamp in WOII komt tot leven in infopanelen en audioverhalen. De mooie horecavoorziening met terras maakt het bezoek compleet.
Het aangrenzende buitengebied heeft een klimtoren op een heuvel, met een schitterend uitzicht over omringende polders en bossen. Balancerend over boomstammen is de overkant van een brede waterpartij te bereiken. Meer plannen zijn in ontwikkeling.....
Het geheel is een speelse beleving van natuur, landschap, geschiedenis en cultuur, niet onder een noemer te vatten, maar zeker een bezoek waard, voor jong en oud!

Fotoalbum »


« terug naar het overzicht met speelnatuur

| |
Vriend of partner worden