Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)
Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)

Vriend of partner worden
landelijke Facebook Springzaad
op de hoogte blijven?
zoek op maand
zoek op onderwerp
 
sluiten

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs

Ik wil graag via email op de hoogte gehouden worden als er een nieuw blog geschreven wordt door Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen).
Naam:
E-mail adres:
E-mail adres:
 
sluiten

Blogs van Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen) op onderwerp


Blog uit Stedendriehoek

26 oktober 2014

Workshop / meewerkdag `Samen sjouwen en stenen bouwen┬┤

amfitheater op de maquette van de natuurspeelplek

Op donderdag 13 november organiseert De Ulebelt/ Springzaad Deventer een meewerkdag op de in aanleg zijnde natuurspeelplek. In deze natuurspeelplek zijn een amfitheater, uitkijkpunt en keermuurtjes gepland, die we gaan bouwen met allerhande stenen en herbruikbaar stenig materiaal. Speciaal om hier handigheid in te krijgen, en meer te leren over handig toepassen van stenen, juiste en stevige manier van stapelen, combineren met beplanting etc organiseren we een workshopdag, speciaal voor actieve en betrokken Springzaadmensen! Uitvoerder De Tuinen van Geerdink zal deze dag begeleiden. Zin om mee te komen doen? We beginnen om 9 uur, rond 17 uur is eindtijd! Maximaal 15 deelnemers kunnen meedoen, deelnamekosten bedragen 27,50 euro (Vrienden van Springzaad: 20,- euro). Voor dit bedrag beloven wij een gezellige, constructieve en leerzame dag, koffie/thee en stevige soep bij de lunch.

 

De Ulebelt is hèt NME-centrum in Deventer met een eigen terrein van 7 hectare met kinderboerderij, een natuurspeelplek voor de allerkleinsten en thematuinen. Dit najaar gaan we boven op de enk een nieuwe natuurspeelplek bouwen voor kinderen vanaf 8 jaar, naar ontwerp van Anneke Rodenburg van Tuin en Vlinder.

Zin gekregen?

Aanmelden of meer info bij van NME-centrum De Ulebelt, m.nelissen@ulebelt.nl of tel 0570-653437. www.ulebelt.nlReageer

E-mail adres:


| |
Vriend of partner worden